2014. augusztus 25., hétfő

James Beauseigneur: Az Úr képében - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

James Beauseigneur: Az Úr képében
Alcím: A Krisztus küldetése trilógia első kötete
Raktári szám: A003102
ISBN: 9633689546
Kiadás éve: 2005
Kiadó: Alexandra kiadó
Méret: 140*215 mm, 432 oldal
Állapot: keménytáblás, enyhén kopott védőborítóval, jó
Harold Goodman professzor a torinói lepel vizsgálatai során megdöbbentő felfedezésre jut: néhány bőrsejt még mindig életképes! A professzor eget-földet rengető kísérletbe fog: klónozza Jézust. Mindez olyan erőket hoz mozgásba, amelyek világméretű kataklizmához vezetnek.
A Libanonban túszul ejtett újságíró csodálatos módon megmenekül, a közel-keleti konfliktusból az Orosz Föderáció húz hasznot, India és Pakisztán háborúba keveredik egymással, az ENSZ-ben hatalomra éhes diplomaták kötnek piszkos alkut... A beszélő névvel rendelkező Christopher Goodman megpróbál szembeszállni velük.
Igazi tudományos-fantasztikus regénytrilógia, amelyben a valóságos elemeknek legalább akkora a szerepük, mint a fantáziának. Nem lehet eldönteni, mi döbbenti meg jobban az olvasót: a valóságtól elrugaszkodott, misztikus okfejtés, ahogy például a szerző a napjainkban játszódó cselekménybe beemeli János apostolt, vagy az a nagyon is reálisnak tűnő ábrázolása, amellyel BeauSeigneur a regény világának politikai hátterét festi meg. A számos provokatív gondolatot tartalmazó regény hívők és ateisták számára egyaránt elgondolkodtató, ugyanakkor lebilincselően érdekes olvasmány.
Tájékoztató:
Könyveink korlátozott darabszámúak és megtalálhatóak antikváriumunk honlapján is. Ritkán, de előfordulhat, hogy egy adott könyvet mindkét helyről egyszerre rendelik meg.
A sikertelen megrendelésről emailben tájékoztatjuk és elnézését kérjük.
Szállítás:
- személyes átvétel Győrben, Debrecenben, Pápán, Sopronban és Budapesten az I., IX. kerületben - költségmentes
- előreutalással futárral egységesen Gránit bank számlára 765 Ft
- átvétel Pick pack pontokon, az ország több, mint 540 Hírlapboltjában, benzinkútján - előreutalással: 700 Ft, utánvéttel: 850 Ft
- külföldre a Paypal rendszerén keresztül történő előreutalással, a postai díjszabás alapján
- Szlovákiába utánvétel: 10 kg-ként 3 euró, előreutalással szlovák OTP számlára: 10 kg-ként 2 euró 20 cent



Jelenlegi ára: 1 400 Ft

Az aukció vége: 2014-09-15 02:41
. James Beauseigneur: Az Úr képében - Jelenlegi ára: 1 400 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése