2014. augusztus 28., csütörtök

Mosható pelenkakülső + 4 prefold/ belső 3-6 kg - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Eladó egy csajos pelenkakülső és hozzá 4 db újszülött prefold/pelusbelső. Használt, de szép, megkímélt állapotban.
A pelenkakülső hálós- zsebes pelenka. 3 rétegű. Kívül finom puha anyag, aztán a vízhatlan fehér és legbelül a háló. A prefoldokat összehejtogatva kell belecsúsztatni a vízhatlan és a hálós rész közé, ahogy a képelen is látható. A beleírt méret 3-5 kg-ig. De én a fiamnál (eredetileg kislányt vártunk, de fiú lett : ) ) 6 kg-osan is használni tudtam. Használat után a belsőt eltávolítva, nedves törlővel áttörölgetve kb. 10 perc alatt száraz, újra használható. Ezért adok hozzá 4 belsőt. Mi pótpelusnak használtuk, ha  baleset érte a fiús külsőnket. A combnál a combszárnyak akadályozzák a szivárgást, de ez nem gumirozott.
A 4 prefold/pelenkabelső 32x46 cm-es. 2 szélén két rétegű, a belső csík 4 réteg vastag, 100% pamutanyag. Én más peluskülsővel is jól tudtam használni. A képeken látható fiús hajtogatási móddal.
A pelenka összerekva kis csomagot képez, a gyereken, így szabadon mozoghat, de 1. 5-2 óránként cserélni kell. Ezért főleg nappali használatra ajánlom. Mindkettő gyorsan szárad, így akár másnap újrahasználható, ha este kimosod. Sok pelenka ára megspórolható vele egy kis energiabefektetéssel. A környezetvédelmi szempontról nem is beszélve.
Füst-, és állatmentes lakásból.
Mosószappannal mosva, ecettel fertőtlenítve, napon szárítva. Folt- és szakadásmentes.
Személyes átvétel Bp-en is megoldható a Blahán, Borároson vagy a X. ker-ben.
Postázom is: 200 gr. postaköltség ajánlva: 510Ft, ajánlott elsőbbségi: 595 Ft!



Jelenlegi ára: 2 000 Ft

Az aukció vége: 2014-09-18 00:42
. Mosható pelenkakülső + 4 prefold/ belső 3-6 kg - Jelenlegi ára: 2 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése