2015. március 26., csütörtök

Nőcis illatszer csomag 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

Kedves Látogató!
Családom hölgytagjai elkezdték kiselejtezni megunt, kinőtt ruháit, így folyamatosan töltöm fölmajd azokat. Először egyesével, majd csomagban, ahogy a türelmem elkezd fogyni, lévén rengeteg cuccról van szó.  
De érdemes lesz mazsolázni azoknak is akik műszaki, konyhai, bizsus , táska, cipő, játék, PC-s, könyv és egyéb kincsekre vadásznak, mert lesz itt minden féle. Csak a szabadidőm szab határt a feltöltésnek, de igyekszem minden héten változatos dolgokat feltenni, hogy érdemes legyen mindig visszanézni.
A dolgokat vatera futárral küldöm majd, posta pontig, így 2 kg-ig 790 Ft, 5 kg-ig 950 Ft a postaköltség, tehát érdemes több dologra is licitálni.
Személyes átvételt csak 1000 Ft felett tudom megoldani BP-n, Határ úthoz közeli címen. 1 Ft-s licit esetén csomagolási, postára szállítási költséget kérek, mivel sajnos nekem is pénzbe kerül a szállítás. (300 Ft)
Az aukció lejártát követően 5 napon belül kérem az utalást (gyűjtögetésnél minden esetben részutalást! ), ellenkező esetben értékelek és újra hirdetem. 1 üdvözlő levelet küldök majd a pontos adatokkal, idő hiányában, nem írogatok , hívogatok senkit ezután.  
Ha van valami kérdés, kérlek licitálás előtt tedd fel!  
Köszönöm, hogy benéztél!
Ebben a csomagban fölöslegessé vált illatszereket vihetsz 1 Ft-t . Van közte ami original és van közte félig 3/4-ig használt dolog. 1-2 db-nak lejárt a szavatossága. Kézkrémek, szappan arcmaszkok, arctisztító, pirosító, szemceruza, stb Mindezt egy csinos neszeszer tartóban adom. Használd egészséggel-: )


Jelenlegi ára: 1 Ft

Az aukció vége: 2015-04-12 20:27
. Nőcis illatszer csomag 1 Ft - Jelenlegi ára: 1 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése