2015. február 27., péntek

Indiai Bansuri basszus bambusz fuvola [A3] - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Eladó egy A3 hangolású indiai basszus bambusz fuvola (Bansuri). Tradicionális módszerrel a száraz bambusz kókuszolajban és méhviaszban történő hevítés után kerül megmunkálásra. E hat lyukú hangszer használata viszonylag hosszú ujjakkal lehetséges, de kis gyakorlással könnyen lefoghatóvá válik.
Nem kezdő hangszer, ha most kezdi valaki a Bansuri használatát, akkor előtte 1-2 hónapig kisebb méretű (magasabb hangolású C4 vagy D4) hangszeren ajánlatos gyakorolni, s utána továbblépni. A magasabb fekvésű hangszerek utána sem vesztik el szerepüket, hiszen azok egy tejesen önálló hangulatvilágot hordoznak.
Maga a hangszer 78 cm hosszú, s a lefogandó lyukak egymástól való távolsága a jobbkéznél *5*5, 5*, a bal kéznél *4*6. 5* cm [ a * jel a lyukakat jelzi], s ezeket az 1-2 és 4-5. lyuk esetében a középső újjpercekkel kell lefogni. Használatára rövid oktatást szívesen vállalok.
Hangja különleges "bambusz hang", mely meditatív hangulatú, az indiai klasszikus zenében használt gyönyörű hangszer.
Nemtetszés esetén a kézhezvételt követően egy hétig sértetlen állapotban még visszaküldhető. Ebben az esetben a visszaküldés postaköltsége is a vevőt terheli.
Bansuri fuvolák bármely hangolásban rendelhetők.


Jelenlegi ára: 25 000 Ft

Az aukció vége: 2015-03-20 02:53
. Indiai Bansuri basszus bambusz fuvola [A3] - Jelenlegi ára: 25 000 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése