2015. január 26., hétfő

Falmatrica, fal dekor matrica,16 minta,BEVEZETŐ ÁR - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Unja már az egyszínű falat? Valami friss, dekoratív, de egyszerű és olcsó megoldásra vágyik? A falimatrica segít újjávarázsolni otthonát. Mindezt könnyedén, és bármily hihetetlen – de pillanatok alatt.
Akár a nappali egyik falát szeretnénk hangsúlyossá tenni egy szép virágmotívummal, akár a modern szobának szeretnénk egy kis retro hangulatot kölcsönözni, vagy a gyerekszobát színesítenénk, jó megoldást jelenthet a falimatrica. Nem kell az egész szobát kipakolni, szakembert keresni, bajlódni a festéssel, tapétázással napokon át. Mindössze pár perc alatt egy kis kézügyességgel és néhány ezer forinttal teljesen új öltözetet adhatunk a szobának egy látványos, és jól elhelyezett falimatricával, faltetoválással.
A nagy formátumú dekorációs matricák és faltetoválások egyszerűen felragaszthatóak bármilyen sima, tiszta felületre (legyen az fal, mennyezet, padló, ajtó, bútor) és eltávolítás után áthelyezhetőek akár többször is. A kiváló minőségű átlátszó vinil fóliára nyomtatott kollekció számos egyedi dizájnt és változatos témákat kínál. Virágok, faltetoválások, grafikus motívumok, valamint vicces figurák kreatív gyermekek számára – változtassa át szobáit varázsütésre, egyszerűen!
Tippek, tanácsok:
Bármilyen felületre felragasztható a falimatrica?
Lényegében igen, mindössze arra kell odafigyelni, hogy a felület sima és tiszta legyen, ez lehet festett fal, üveg, fa, fém, műanyag vagy akár csempe is. Fűrészporos tapétára való felhelyezés nem annyira ajánlott a felület strukturáltsága miatt, ez esetben megoldás lehet a jobb illeszkedés érdekében hajszárítót használni. Hő hatására a fólia jobban felveszi az egyenetlen felület barázdáit. Minél finomabb a fűrészpor a tapétában annál jobb lesz az eredmény.
Szükség van szakemberre a matrica felragasztásához?
A matrica felragasztását nem szükséges szakemberre bízni, bárki egy kis odafigyeléssel és kézügyességgel meg tudja oldani. Kérdés esetén természetesen szakeladóink készséggel válaszolnak Önöknek.
A matricát csak egyszer lehet felhasználni, vagy áthelyezhető más felületre is?
A falimatricák többször használatosak, eltávolítás esetén nem károsítják a felületet, könnyen áthelyezhetőek, ettől függetlenül azért érdemes jól átgondolni és megtervezni a faltetoválás helyét.
Mennyire tartós a matrica?
A falimatricákat kiváló minőségű vinil fóliára nyomtatták, ennek megfelelően tartósak, mindaddig szobáink díszei lehetnek, amíg meg nem unjuk, és el nem távolítjuk őket.
Hogyan távolítható el a matrica?
Az eltávolítás módja általában felületfüggő. A legtöbb esetben egyszerűen lehúzható a matrica (pl.: üveg, fém, műanyag felület esetén). Falfelület esetén kellő óvatosság és türelem szükséges a matrica eltávolításához azért, hogy az alatta lévő réteg ne sérüljön (könnyebb eltávolíthatóság érdekében használjunk hajszárítót).
Frissen festett falra is felragasztható a matrica?
Frissen festett fal esetén várjuk meg, amíg a fal teljesen kiszárad, és csak ezt követően tegyük fel a matricát. Ez biztosítja, hogy később, a matrica eltávolításakor a festékréteg ne károsodjon.
Live minta, Méret: 43x57cm
Keep smiling minta, Méret: 50x75cm
Home, sweet home minta, Méret: 53x92cm
Home Heart minta, Méret: 33x57cm JELENLEG KÉSZLETHIÁNY!
Beside minta, Méret: 27x57cm
                                                           Serenity minta, Méret: 52x90cm
A további minták egy másik aukcióban érhetőek el!
Használati útmutató
A falimatrica felragasztásának lépései:
1.
Tisztítsuk meg a kívánt felületet (fal, üveg, fa, műanyag, bútor stb. ). Távolítsunk el minden szennyeződést (por, zsír), és töröljük szárazra a felületet.
2.
Jelöljük ki a matrica helyét a falon (érdemes vízmérték mellett halványan ceruzával behúzni a felső vonalat, amihez a matricát illeszteni fogjuk).
3.
Fektessük a matricát egy vízszintes, kemény és sima felületre. A vastagabb védőréteg lefelé legyen. A motívum alakját követve simítsuk rá a tetején található vékony fóliaréteget.
4.
Távolítsuk el az alsó, vastag védőréteget, így a tetoválás szabaddá válik, vigyázzunk, hogy a ragasztós felületet ne érje por, szennyeződés.
5.
Helyezzük fel a matricát ragasztós felével a fal felé a korábban berajzolt vonalhoz igazítva a falra, majd simítsuk teljesen rá egy puha rongy segítségével. Bizonyosodjunk meg róla, hogy a felület teljesen sima, és légbuborék mentes.
6.
Válasszuk le a védőréteget: a védőfóliát egyik sarkánál megfogva egyenletesen húzzuk le lehetőleg minél élesebb szögben tartva.
Nem mérgező, a környezetbarát anyagból! Gyerekszobába is kiválló!
Teljesen új és kiváló minőségű!
Anyaga: PVC
Szállítási feltételek:
Szállítási idő: Az árú egyéni megrendelésre érkezik ezért a szállítási idő a fizetéstől számított 15-20 munkanap.
Ha bármilyen kérdésed van tedd fel nyugodtan, pár órán belül válaszolok!
További jó vásárlást és licitálást, ha időd engedi nézd meg a többi aukciómat is, naponta töltök fel új árút!


Jelenlegi ára: 2 500 Ft

Az aukció vége: 2015-02-16 07:44
. Falmatrica, fal dekor matrica,16 minta,BEVEZETŐ ÁR - Jelenlegi ára: 2 500 Ft

0 megjegyzés:

Megjegyzés küldése